Toftlund biograf

www. toftlundbiograf.dk

Toftlund Biograf er siden 1998 blevet drevet af "Støtteforeningen for Toftlund Biograf". Nørre-Rangstrup kommune ejer bygningerne, som foruden biograf rummer Nørre-Rangstrup Bibliotek og Toftlund IT-Hus. Der er ca. 80 personer beskæftiget med at drive biografen som operatører, kioskpersonale og bestyrelse.


Toftlund golfbane

www.brundtlandbanen.dk

År 2000 blev skældsættende for Toftlund Golf Club idet golfbanen overgik fra klubeje til privateje. Det man i dag kender som Brundtland Golf & Hotel. 18-hulsbanen blev totalt ombygget og udvidet i år 2000 med inspiration fra mange 1. klasses udenlandske golfbaner. Arkitekten var Henrik Jacobsen


Musik- og Teaterhøjskolen i Toftlund

http://www.musikogteater.dk/

Musik- og Teaterhøjskolen i Toftlund er en folkehøjskole, der lægger særlig vægt på linjefagene musik, sang og teater. Om du er begynder eller erfaring er ligegyldigt, bare du har drømme og ambitioner, er parat til at arbejde for sagen og indstillet på at vise dine resultater frem på scenen. Sang-, musik- og teaterundervisningen tilgodeser elever på alle niveauer. Højskolen er oprettet i 1984 og har plads til 56 kursister.


Arrild svømmehal

http://www.arrild-svoemmehal.dk/

Svømmehallen blev opført i 1978 i forbindelse med etablering af Arrild Ferieby. I 1991/92 blev hallen gennemgribende renoveret og ombygget. I dag har svømmehallen 3 bassiner med forskellige vanddybder og vandtemperaturer.